ZnačkyCONTI+

CONTI+ CONPRIMUS

Inteligentná elektronika s pridanou hodnotou

Sprchový panel CONPRIMUS dokonale spája technológiu, bezpečnosť, hygienu a dizajn – a predstavuje tak nový a výnimočný štandard pre hygienické proplachovanie. Tento nový systém sa môže pochváliť inteligentným patentovaným dizajnom a mnohými inovatívnymi funkciami. Napríklad elektronicky ovládaný zmiešavací ventil “Thermostat-E” je umiestnený presne v rovnakej výške ako sprchová hlavica, čím sa takmer úplne eliminuje inak bežný stĺpec stojacej vody

Výnimočný dizajn, preplach studenou vodou

Potrubia teplej a studenej vody sa preplachujú oddelene. Tým sa takmer vylučuje mikrobiologická kontaminácia vody v sprche. Voliteľné ovládanie prostredníctvom aplikácie Service-APP alebo integráciou do systému CNX umožňuje elektronické vypnutie v prípade výpadku prívodu studenej vody (ochrana proti obareniu), ako aj účinné preplachovanie horúcou vodou alebo tepelnú dezinfekciu - bez akýchkoľvek ďalších hydraulických komponentov. Sprchový panel sa tiež veľmi ľahko udržiava. Všetky hydraulické a funkčné časti sú umiestnené v zadnej časti panelu za krytom z nehrdzavejúcej ocele, ktorý sa dá ľahko odstrániť.

Materiály
Nerez
Povrchová úprava
Brúsený
Viac informácií

O CONTI+

Conti+ je nemecká spoločnosť založená v roku 1970 so sídlom vo Wettenbergu. Špecializuje sa na výrobu vysokokvalitných sanitárnych výrobkov a... Viac »

Brochures bij deze collectie

Brožúry si môžete prezerať priamo vo svojom prehliadači.

Brochure

CONTI+ CONPRIMUS Shower panels

Brochure

CONTI+ Showers and Washroom Solutions

Brochure

CONTI+ Shower room solutions

Brochure

CONTI+ Service APP

Brochure

CONTI+ Thermostat-E The next generation showers

Požiadať o cenovú ponuku

Chcete sa o kolekcii a jej možnostiach dozvedieť viac? Pošlite nám e-mail s konkrétnymi otázkami alebo požiadavkami na quotes@citroenair.eu. Naši odborníci na sanitárne riešenia vám radi pomôžu.

Uprednostňujete okamžitý kontakt? Navštívte našu stránku s kontakty a zistite, aké sú možnosti.