ZnačkyMediclinics

Mediclinics U-Flow

Mediclinics U-Flow, budúcnosť sušenia rúk

Nový U-Flow je rýchly, energeticky účinný, ekologický, hygienický a štýlový sušič rúk vhodný do prevádzok s vysokou návštevnosťou.

Jeho inovatívny a ergonomický dizajn v tvare písmena U umožňuje úplnú voľnosť pohybu, vďaka čomu je sušenie rúk jedinečným zážitkom s úplnou ochranou a hygienou.

Kombinácia filtra HEPA s technológiou Ion Hygienic a Biocote, ktorá eliminuje vírusy a baktérie, robí z tohto sušiča rúk jeden z najhygienickejších na trhu.

Sušič rúk Mediclinics U-Flow

Potešenie pri sušení rúk

Vďaka revolučnému dizajnu v tvare písmena U vás sušič rúk U-Flow vyzýva, aby ste si užívali slobodu pohybu rúk podľa ľubovôle. Vďaka najmodernejšej technológii mení proces sušenia na jedinečný zážitok a ponúka maximálnu hygienu a pohodlie.

Materiály
ABS plast
Farby
Biela
Čierna
Vzhľad hliníka
Viac informácií

O Mediclinics

Mediclinics S.A. je rodinná spoločnosť s výlučne španielskym kapitálom. Mediclinics navrhuje, vyrába a predáva sušiče rúk a kúpeľňové doplnky pre... Viac »

Video's bij deze collectie

Mediclinics U-Flow
Mediclinics U-Flow zásuvný systém

Požiadať o cenovú ponuku

Chcete sa o kolekcii a jej možnostiach dozvedieť viac? Pošlite nám e-mail s konkrétnymi otázkami alebo požiadavkami na quotes@citroenair.eu. Naši odborníci na sanitárne riešenia vám radi pomôžu.

Uprednostňujete okamžitý kontakt? Navštívte našu stránku s kontakty a zistite, aké sú možnosti.