ZnačkyMediclinics

Mediclinics riešenie za zrkadlo

Perfektné riešenie pre moderné, elegantné a minimalistické toalety

Verejným toaletám často chýba pekný dizajn a osobitosť, čo z nich robí pochmúrne priestory. V ideálnom prípade by verejné toalety mali byť pohodlné a dobre navrhnuté, aby sa na nich používatelia cítili ako doma. Kľúčom k zlepšeniu týchto priestorov je inovácia a kreativita.

Moderné trendy v dizajne verejných záchodov skrývajú príslušenstvo za zrkadlami a vytvárajú minimalistické, bezbariérové prostredie. Sušiče rúk, dávkovače mydla a zásobníky na papierové uteráky sú skryté, ale funkčné a aktivujú sa položením rúk pod vyznačené plochy na zrkadle.

Moderné, hygienické a efektívne

Riešenie príslušenstva za zrkadlo od Mediclinics mení verejné toalety na moderné, hygienické a efektívne priestory. Tento inovatívny dizajn skrýva základné vybavenie, ako sú sušiče rúk, dávkovače mydla a zásobníky na papierové uteráky za zrkadlami, čím vytvára minimalistické a priestranné prostredie.

Viac informácií

O Mediclinics

Mediclinics S.A. je rodinná spoločnosť s výlučne španielskym kapitálom. Mediclinics navrhuje, vyrába a predáva sušiče rúk a kúpeľňové doplnky pre... Viac »

Požiadať o cenovú ponuku

Chcete sa o kolekcii a jej možnostiach dozvedieť viac? Pošlite nám e-mail s konkrétnymi otázkami alebo požiadavkami na quotes@citroenair.eu. Naši odborníci na sanitárne riešenia vám radi pomôžu.

Uprednostňujete okamžitý kontakt? Navštívte našu stránku s kontakty a zistite, aké sú možnosti.