Značkyd line

d line Arne Jacobsen

nadčasové kľučky dverí d line Arne Jasobsen

Ikonické, nadčasové a klasicky elegantné

Architekt a dizajnér Arne Jacobsen (1902-1971) zohral kľúčovú úlohu pri formovaní dánskeho dizajnu a architektúry počas viac ako polovice 20. storočia. Aj viac ako 45 rokov po jeho odchode sa jeho diela stále považujú za vrchol dánskeho dizajnu, a to tak v Dánsku, ako aj na medzinárodnej úrovni.

Jedným z najikonickejších príkladov jeho vízie je hotel SAS Royal v Kodani – dnes známy ako Radisson Blu Royal Hotel – otvorený v roku 1960. Jacobsen bol zodpovedný za návrh každého aspektu hotela, od výrazných a dnes už ikonických prvkov, ako sú stoličky Egg a Swan, až po elegantné príbory z nehrdzavejúcej ocele a kľučky dverí d line.

Nadčasový dizajn kľučiek dver

Jacobsen inštinktívne skúmal hranice formy, technológie a materiálu. Túto osobitnú metódu použil na vytvorenie kľučky dverí, ktorá bola tvarovaná tak, aby prirodzene kopírovala obrys úchopu ruky. Vďaka svojmu plynulému a prispôsobivému dizajnu sa hodí rovnako do firemných kancelárií, luxusných bytov, súkromných domov alebo rezortov.

Materiály
Nerez
Mosadz
Farby
Čierna
Drevené uhlie
Meď
Mosadz
Povrchová úprava
Brúsený Lesk PVD povlak Práškové lakovanie
Vodovodné batérie D line
Viac informácií

O d line

d line je popredná dánska dizajnová značka, ktorá navrhuje a ručne vyrába odolné architektonické kovania a sanitárne doplnky. Výrobky d... Viac »

Brochures bij deze collectie

Brožúry si môžete prezerať priamo vo svojom prehliadači.

Brochure

dline hardware catalogue

Požiadať o cenovú ponuku

Chcete sa o kolekcii a jej možnostiach dozvedieť viac? Pošlite nám e-mail s konkrétnymi otázkami alebo požiadavkami na quotes@citroenair.eu. Naši odborníci na sanitárne riešenia vám radi pomôžu.

Uprednostňujete okamžitý kontakt? Navštívte našu stránku s kontakty a zistite, aké sú možnosti.