ZnačkyKWC

KWC PROFESSIONAL PLANOX

Vyrobené pomocou inovatívnej výrobnej technológie

Nový rad PLANOX ponúka riešenia pre miesta s vysokými požiadavkami na hygienu, ale aj robustnosť.

Čistota a maximálna hygiena sú štandardnými požiadavkami vo všetkých umývacích a výrobných zariadeniach, ale sú obzvlášť potrebné v potravinárskom, farmaceutickom a zdravotníckom priemysle.

S novým radom PLANOX ponúka spoločnosť KWC Professional funkčné, ľahko čistiteľné a užívateľsky prívetivé umývacie žľaby, ktoré stanovujú nové kritériá pri plnení najvyšších hygienických štandardov v náročných prostrediach.

Na dosiahnutie maximálnej hygieny sú novo koncipované výrobky PLANOX zvárané bez spojov pomocou inovatívnej metódy robotického laserového zvárania: nečistoty a baktérie nemajú šancu usadiť sa na rovnom povrchu. Táto metóda zvárania sa vyznačuje obzvlášť štíhlymi a mimoriadne rovnomernými zvarmi.

Pohodlné umývanie rúk a tela

Fyzická záťaž je stále súčasťou každodennej práce mnohých pracovníkov v priemysle a obchode. Preto je príjemné mať možnosť opláchnuť sa po práci. A vtedy je potrebné flexibilné, bezpečné a zároveň šetrné hygienické riešenie. Funkčnosť, úspora vody a energie, nenáročná údržba, ako aj čistota a dobré čistiace vlastnosti sú dôležitými kritériami pri rozhodovaní.

Viac informácií

O KWC

História a stálosť značky KWC sú v dnešnej meniacej sa dobe veľmi dôležité. Od roku 1874 je spoločnosť prémiovým výrobcom... Viac »

Brochures bij deze collectie

Brožúry si môžete prezerať priamo vo svojom prehliadači.

Brochure

KWC PROFESIONAL Plné využití v průmyslu

Požiadať o cenovú ponuku

Chcete sa o kolekcii a jej možnostiach dozvedieť viac? Pošlite nám e-mail s konkrétnymi otázkami alebo požiadavkami na quotes@citroenair.eu. Naši odborníci na sanitárne riešenia vám radi pomôžu.

Uprednostňujete okamžitý kontakt? Navštívte našu stránku s kontakty a zistite, aké sú možnosti.