Multifunkčné pisoárové sitko s účinnosťou až 60 dní

P-Screen® je prvé sitko do pisoára s technológiou trojitého účinku na 60 dní. Sitko nielenže zabraňuje upchávaniu pisoára, ale vďaka svojmu centrálnemu jadru redukuje baktérie, poskytuje druhú vôňu a zabraňuje hromadeniu močových solí v potrubí. Okrem toho možno sitko P-Screen® účinne používať v pisoároch bez vody.

 

Ochrana proti striekaniu moču

Vďaka svojej konštrukcii ponúka sitko do pisoára P-Screen® prvotriednu ochranu proti striekaniu moču. Konštrukcia s hlbokými bublinkami a štetinami je vyrobená na optimálnu ochranu proti rozstrekovaniu a vďaka flexibilnej mriežke sa dá umiestniť do takmer každého pisoára. Mnohokrát ocenené sitko P-Screen® pomáha predchádzať upchávaniu pisoárov a usadzovaniu solí moču v potrubí.

Viac informácií

O Vectair Systems

Spoločnosť Vectair Systems je celosvetovo uznávaným inovátorom, výrobcom a dodávateľom produktov na starostlivosť o vzduch a hygienu v širokej škále... Viac »

Video's bij deze collectie

Vectair Systems P-Screen® sítko do pisoárů na 60 dní

Požiadať o cenovú ponuku

Chcete sa o kolekcii a jej možnostiach dozvedieť viac? Pošlite nám e-mail s konkrétnymi otázkami alebo požiadavkami na quotes@citroenair.eu. Naši odborníci na sanitárne riešenia vám radi pomôžu.

Uprednostňujete okamžitý kontakt? Navštívte našu stránku s kontakty a zistite, aké sú možnosti.